Ung tjej?

Chatten är offline

Skulle du vilja prata om hur du mår? Hur du har det i skolan eller hemma? Är det någon som behandlar dig illa? Eller vill du berätta att du är kär? Har du frågor om kroppen eller om sex och lust? Till Adas chatt kan du vända dig för att prata om det som du vill prata om. Vi stöttar och peppar och kan ge dig information om vart du kan få mer hjälp om du behöver det.

Unga tjejer har också erfarenhet av att bli illa behandlade av sin partner, att bli kallade för nedsättande saker, att bli slagna eller pressade att ha sex. Många flickor och unga tjejer blir också utsatta för olika typer av våld av andra pojkar och män, som de inte är ihop med. Ett exempel på sådant våld kan vara våldtäkt eller sexuella trakasserier. Om du har erfarenheter av våld kan du maila, chatta eller ringa till oss för att få stöd.

www.rokstjejjourer.se kan du läsa mer om tjejjourer och hur du gör för att kontakta någon av dem. Du kan läsa om allt från sex, relationer och våld, självskadebeteende och feminism. Du kan läsa om vad andra tjejer skriver samt tusen saker till.

Vill du veta mer om hur det kan kännas om en har varit utsatt för ett brott, vad som är brottsligt, hur en rättegång går till eller vad en ska göra om vuxna inte lyssnar när en berättar? Kika in på Brottsoffermyndighetens sida Jag vill veta. Där kan du läsa allt om dina rättigheter vid brott.

Du kan även vända dig till BRIS. Där kan du prata med någon på telefon, maila eller chatta om vad som helst. Inget är för stort eller för litet.