Ge ett bidrag

Vill du ge ett bidrag till Kvinno- och tjejjouren Ada? Vi tar tacksamt emot stora som små bidrag, både från privatpersoner och från företag. Pengarna går till våldsutsatta kvinnor och barn som är i behov en guldkant i tillvaron, pengar till mat, aktiviteter för barnen, sjukvård eller annat nödvändigt. Bidraget går alltså inte till administrationskostnader eller kostnader för att driva verksamheten. Skicka gärna ett mail till oss efter insättningen så att vi kan tacka!

Så här enkelt är det:

  1. Gå in på din bank.
  2. Sätt in valfri summa på bankgiro 5656-2671. Märk inbetalningen med gåva.
  3. Skicka ett mail till info@kvinnojouren-ada.nu och tala om för oss att du har satt in en liten slant.

eller

  1. Öppna din swish-app.
  2. Skriv in 123 67 77 270 som mottagare eller scanna QR-koden nedan.
  3. Sätt in valfri summa. Skriv gåva som meddelande.

 

 

 

Många privatpersoner, skolelever och företag har under åren skänkt pengar till Ada. Vill du, din klass eller ditt företag bidra med en liten större summa och få tips på vad ni kan göra? Här är några exempel på vad som gjorts tidigare:

– Fyra tjejer från Donnergymnasiet samlade under fem dagar in pengar på stan inom ramen för ett projektarbete i skolan. De bjöd på kaffe och bulle, informerade om Ada och bloggade samtidigt om arbetet. De samlade in över 12 000 kr som sedan skänktes till Ada.

– Systerskapet, en förening som skapar kalas där alla intäkter går oavkortat till ändamål som arbetar för ett mer jämlikt samhälle, anordnade en klubb på Röda Sten på internationella kvinnodagen. Band och DJ:s spelade och hela överskottet, drygt 15 000 kr skänktes sedan till Ada.